Автори

Олег Шинкаренко

Олег Шинкаренко

Олег Шинкаренко

Куратор проекту “12 + 12”. Письменник, журналіст, музикант та відеопродюсер. Народився в 1976 році в місті Запоріжжя. Навчався в Запорізькій Інженерній Академії (автоматика та КВП), Класичному Приватному Університеті (переклад з англійської мови) та Міжнародній Академії журналістики в Гамбурзі.

Лауреат літературної премії видавнитцва “Смолоскип” (2006), автор збірки оповідань “Як зникнути повністю” (Смолоскип, 2007) та романів “Смачного!”, “Перші українські роботи” і “Кагарлик”.

Лесь Белей

Лесь Белей

Лесь Белей

Народився в Ужгороді. Закінчив Вроцлавський (англійська філологія) та Ужгородський (українська філологія) університети, кандидат філологічних наук, працює в Інституті мовознавства ім. О. Потебні НАНУ. Автор збірки «Son et Lumière. Листи без відповіді» (2008) та «Дзеркальний куб» (2012) упорядник збірки есеїстки про Україну «Соломонова Червона Зірка». Друкувався у журналах  «Потяг 76», «Київська Русь», «Кур’єр Кривбасу», «Шо», літературних альманахах «Корзо», «Карпатська саламандра», «Radar» та ін. Вірші перекладено англійською, польською, німецькою та сербською. Лауреат літературної премії «Дебют» 2008р. Перекладає поезію з англійської та польської. Займається журналістикою.

Олег Коцарев

Олег Коцарев

Олег Коцарев

Народився 1981 року в Харкові. Поет, прозаїк, журналіст. Автор поетичних книжок “Коротке і довге”, “ЦІЛОДОБОВО!” (спільно з Богданом-Олегом Горобчуком і Павлом Коробчуком), “Мій перший ніж”, “Збіг обставин під Яготином”, “Котра година” та збірки оповідань “Неймовірна Історія Правління Хлорофітума Першого”. Лауреат літературних премій “Смолоскип”, “Молоде вино”, імені Валер’яна Підмогильного, Міжнародного поетичного фестивалю “Київські лаври”, часопису “Кур’єр Кривбасу”. Стипендіат програми “Homines Urbani” (Краків).

Андрій Сайчук

Андрій Сайчук

Журналіст, телеведучий. Народився 1976-го в селі Кожевніково Томської області. Закінчив Львівський національний університет ім.І.Франка, філософ. Починав журналістську кар’єру як музичний і літературний критик (“Галас”, “Книжник-review”). Працював в газеті”Поступі”, на “Громадському радіо”, “5 каналі”, “К-1”, “Інтері”, “ТВІ”.

 

Тарас Малкович

Тарас Малкович

Тарас Малкович

Народився 15 січня 1988 року в Києві.
Поет, перекладач. Закінчив кафедру теорії та практики перекладу Національного університету ім. Т.Г. Шевченка. Зараз навчається в аспірантурі, займається проблематикою українського та світового кіноперекладу.
Окремі вірші публікувалися в українській та міжнародній літературній періодиці і перекладалися польською, англійською та німецькою мовами. Учасник літературних фестивалів. Автор-упорядник антології «Сновиди» (2010). Автор збірки поезій «Той хто любить довгі слова» (2013).

Микола Леонович

Микола Леонович

Микола Леонович

Народився у Полтаві у 1981 році.

Залишити коментар